top of page

HAPPYWALK
ONTSPANNING DOOR INSPANNING

HappyWalk is super laagdrempelig. Heb jij zin om meer te bewegen? Of roep jij regelmatig tegen jezelf dat je nodig weer eens ‘moet’ gaan sporten? Lijkt het je fijn om vaker buiten te zijn en weer lekker in je vel (maar ook in je hoofd) te zitten?

Tijdens een HappyWalk wandel je op een lekker intensief tempo maar wel binnen je eigen kunnen. Tussen het wandelen door doen we kracht en/of balans oefeningen en is er aandacht voor de juiste ademhaling. Ook is er ruimte voor rust en ontspanning. Zo werk je op een fijne manier aan je gezondheid en bouw je ook conditie op. Niet voor niets dat wandelen zo populair is, het is super gezond, minder belastend en iedereen kan het, Jij ook!
HappyWalk is bedoeld om je te laten ervaren hoe fijn bewegen kan zijn, we hebben geen prestatiedruk, we laten doelen als afstand en snelheid los. Met elkaar genieten we van het buiten zijn, je leert weer te luisteren naar de signalen van je lichaam.

Het is goed voor je gezondheid, zowel lichamelijk als mentaal. Met een HappyWalk komen Feelgood stofjes los waar je de hele dag profijt van hebt. Het buiten zijn en bewust aandacht hebben voor je omgeving doet je goed en geeft je een HAPPY gevoel!

Samen bewegen in een groep met gelijkgestemde vrouwen zorgt voor verbinding en is een toegevoegde waarde voor je sociale contacten. Weer lekker met je lijf bezig zijn brengt zelfvertrouwen en meer zelfverzekerdheid. HappyWalk kan voor sommige dames een opstap zijn naar Slowrunnen maar dat hoeft niet het uitgangspunt te zijn.


Zet de eerste stap!
De vele stappen die zullen volgen doen we samen. Begin met een 8-weekse cursus en wie weet blijf je daarna lekker bij ons doorlopen omdat ‘moeten’ vanzelf ‘willen’ is geworden!

Slowrun Breda

SPANNING IS WIE JE DENKT TE MOETEN ZIJN
ONTSPANNING IS WIE JE BENT

DE LESSEN

DE VOORDELEN VAN HAPPYWALKS

Er zijn meerdere HappyWalks per week. We lopen lekker buiten met een groep, wat gezellig is én motiveert. De lessen zijn laagdrempelig en geschikt voor elke vrouw, dus ook voor jou. Ieder wandelt op haar eigen tempo en de oefeningen zijn eenvoudig en effectief. HappyWalk is inspannen en ontspannen tegelijkertijd. HappyWalk heeft een andere belasting dan slowrunnen, je houdt altijd 1 voet aan de grond. Dat verkleint de kans op blessures.

  • Je conditie verbetert snel, omdat je varieert in tempo

  • Je stimuleert de vetverbranding

  • Je houding verbetert, omdat je actief wandelt en je armen meebeweegt

  • Je wordt sterker, omdat je krachtoefeningen doet

  • Je geniet van de positieve 'feel good' stofjes

  • Je hebt leuke sociale contacten en lopen in een groep motiveert

  • Je voelt je gezond en fit

MEEDOEN

Yes, je wilt gaan HappyWalken! Hartstikke leuk.                                                                                          De 8-weekse cursus is op een vast moment, daarnaast zijn er losse lessen, daarmee mag je zo vaak meedoen als je wilt. Zie het rooster voor de HappyWalks.

bottom of page