top of page

WIE BEN IK?

Marie-José Keur
MARIE-JOSÉ KEUR (1971)

Tijdens de kennismaking met Slowrunnen viel voor mij alles op z’n plek.

In 2017 heb ik een complete switch gemaakt in mijn levensstijl. Gewichtsverlies en vernieuwde energie zorgden ervoor dat ik weer lekkerder kon bewegen. De sportschool is voor mij nooit een plek geweest waar ik graag wilde sporten, ik wil buiten zijn. Toen ik in corona tijd mijn geweldige baan kwijtraakte stond mijn leven even op z’n kop. Ik werd gedwongen om te gaan bedenken wat ik nu écht wilde, ging ik een nieuwe baan zoeken in dezelfde branche? Ik was er snel over uit dat ik mensen wilde begeleiden, met het veranderen van hun levensstijl en in het bewegen.

Het jaar dat ik 50 werd ben ik fanatiek gaan hardlopen, aangezien ik altijd een haat-liefde verhouding met hardlopen had was het een grote verrassing dat ik daar anders over begon te denken. Ik begon met beginnersschema’s en trapte al snel in de val van ‘willen presteren’…Het moest altijd sneller of de afstand moest langer. Uiteraard trots op mezelf dat het me gelukt was om afstanden te lopen en ook iets sneller te worden. Maar pas toen ik op een lagere hartslag en dus een lager tempo ging lopen begon ik meer te genieten van het lopen. Ik genoot van het buiten zijn en ervaarde wat de welbekende ‘feel good’ stofjes voor me deden. En dat ervaar ik tot op de dag van vandaag.

Het hardlopen heeft mij door een lastige tijd geholpen en gaf me zelfvertrouwen en een positief gevoel. En precies dat wil ik graag delen met andere vrouwen. Ik wil laten zien dat iedereen het kan, ik wil het bewegen laagdrempelig maken. Laten voelen wat je lichaam je vertelt en wat je terug krijgt van die sportmomenten. Het brengt zoveel meer dan je vantevoren kan bedenken…

De lente, de zomer maar ook de herfst en de winter, regen en wind…buiten sporten is áltijd lekker!

Ik heb nog nooit spijt gehad dat ik ‘gegaan’ ben maar wel spijt gehad van de momenten dat ik er voor koos om niet te gaan...

If you never go you will never know

"

Nooit sportief geweest en nu heerlijk in de buitenlucht aan het bewegen.
Enorm gemotiveerd door de prettige begeleiding van Marie-José kijk ik elke keer uit naar de komende training.
- Loni-

"

Sport-motivator, sport-inspirator pur sang, het sporten onder leiding van Marie-José is gewoon heel fijn, leerzaam en plezierig. Duidelijke uitleg & informatie bij iedere oefening en iedereen kan, zonder geschreeuw of pressure meedoen, er is aandacht voor ieder individueel niveau.
- Sylvia -

"

Door de passie die Marie-José heeft voor sporten voelt het voor haar deelnemers niet als ‘moeten’. Je kan deelnemen op je eigen niveau en tempo. Dat is de rede dat ik het volhou en vooruitgang boek. Top gewoon!
- Gelanda -

bottom of page