top of page

HAPPYWALKCURSUS

DE 8-WEEKSE HAPPYWALKCURSUS

DIT LEER JE

In 8 weken behandelen we elke les verschillende thema's en bouw je conditie op. Door het bewegen en door de oefeningen merk je dat je weer sterker wordt en dat je houding verbetert. 

We lopen in de natuur met een groep vrouwen, onder leiding van een coach. Iedereen kan meedoen, leeftijd, conditie of gewicht maken echt niet uit. 

Al lopend word je fitter en geniet je van de buitenlucht en de gezelligheid. Happywalk is inspannen en ontspannen tegelijk. Doe je mee?

Tijdens de cursus leer je de looptechniek, waarbij je altijd 1 voet aan de grond houdt. Daarmee verklein je de kans op blessures. Ook maak je kennis met verschillende spierversterkende oefeningen. We besteden aandacht aan thema's zoals ademhaling, ontspanning en de zintuigen.

Leuk om te weten
Tijdens de cursus kun je meedoen
met alle HappyWalk-lessen
op ons rooster.

Ramonda: “Ik heb veel meer energie en ook vertrouwen in mijn lijf, wat weer doorwerkt in
mijn hele wezen.”

Slowrun Breda

NA DE CURSUS

Na de cursus kun je bij ons blijven happywalken. Sluit een HappyWalk-abonnement  af en doe mee met zoveel HappyWalk-lessen als je wilt. Op het rooster  zie je uit welke lessen je kunt kiezen.

AGENDA

Op maandagavond 18 maart start er een 8-weekse cursus Zolang het nog donker is lopen we bij de Toolenburgerplas, we verzamelen bij restaurant Long Island. (Zodra het weer licht genoeg is zullen de lessen in het Haarlemmermeerse bos zijn.)

We starten om 19:30u en zullen ongeveer een uur onderweg zijn.

Kosten van de 8-weekse cursus: €99,-

Is de maandagavond niet geschikt voor je? Neem dan contact met mij op. We kijken samen naar de mogelijkheden.

ZET DE EERSTE STAP!

HappyWalk is super laagdrempelig. Heb jij ook zin om meer te bewegen, vaker buiten te zijn en weer lekker in je vel te zitten? Dan hoef je alleen maar die eerste stap te zetten en je aan te melden. We lopen ongeveer een uurtje in de natuur met een leuke groep vrouwen. Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten!

 

Wil je meer weten? Neem gerust contact met mij op, ik vertel je graag alles over de HappyWalkCursus!

bottom of page